احصائيات

عدد إدراجاتك: 9

عدد المشاهدات: 1,622

عدد التعليقات المنشورة: 0

عدد التعليقات غير المنشورة: 0

دفتري.كوم
تصفح صور دفتري تصفح اقتباسات دفتري تسجيل / دخول






Articles

У сироватці крові рівень креатиніну Які симптоми і способи лікування

Високий рівень креатиніну в сироватці крові є одним з найпоширеніших симптомів захворювання нирок, і, знаючи, подалі від нього є корисним для лікування цього захворювання, так що люди хочуть знати про це докладніше. Тоді, які симптоми високого рівня креатиніну в сироватці крові і способів її лікувати?

Які симптоми високого рівня креатиніну в сироватці крові?

Сироватка рівень креатиніну починає зростати, коли близько половини функції нирок постраждалих. Таким чином, для пацієнтів з високим рівнем креатиніну, пов'язаних з проблемою нирки, вони, як правило, мають наступні ознаки і симптоми:

1. Проблеми з травленням, такі як поганий апетит, нудота і блювота

2. Пінна сечі

3. Кров у сечі

4. Набряк або набряк

5. Втома або втома

6. Шкірні проблеми, такі як сухість шкіри, жовтою шкірою і свербіж шкіри

7. сечі зміни, такі як часте сечовипускання в нічний час, зниження діурезу і анурия

8. Високий кров'яний тиск

Які способи лікування?

Сироватка рівень креатиніну відображає стан нирок. Високий рівень креатиніну в крові вказує нирки уражаються і функція нирок залежить серйозно. Так що, якщо ви хочете, щоб знизити високий рівень креатиніну, вам потрібно відновити пошкоджені нирки.

Micro-китайської медицини осмотерапія в якості одного з інновацій традиційної китайської трав'яної медицини, вона може відновлювати пошкоджені нирки та захисту залишкових ті, збільшуючи кровоносних судин, протизапальну, анти-coagualtion і анти-тромбоз. Співпрацював з нашими терапії, він може вирішити проблеми з нирками з його кореня. За допомогою цієї терапії, люди можуть жити з цим захворюванням протягом тривалого часу, і насолоджуватися високою якість життя.

Якщо у вас є інші питання або потрібна будь-яка допомога в зниженні високого рівня креатиніну або захворювання нирок, ви можете звернутися в нашу службу лікаря або відправити електронну пошту до нас, ми постараємося зробити все, щоб допомогти вам. Наша електронна пошта: kidney-support@hotmail.com

http://www.kidney-support.org/ckd-symptoms/4007.html

اضافة تعليق


مسجل في دفتري
نص التعليق
زائر
نص التعليق